O nama

news-1826-1

Metalplast AND d.o.o. je porodična firma koja se bavi proizvodnjom medicinske opreme, opreme za kozmetičare, ostalog nameštaja i maloprodajom i veleprodajom cevi, limova, profila i ostale metalne galanterije.

Kada je počela sa radom 1990. godine, tada mala porodična firma SZR Metalplastik, bavila se trgovinom i proizvodnjom enterijera za ugostiteljstvo. Od tada porodična firma posluje kao samostalna zanatska radnja težeći da sačuva duh zanatstva čime omogućava veliku fleksibilnost proizvodnje i mogućnost da ispuni zahteve kupca u pogledu dizajna i kvaliteta željenog proizvoda.
Zbog tržišne potražnje svoju delatnost proširujemo i počinjemo sa proizvodnjom opreme za frizerske i kozmetičke salone. Od 1998. naš proizvodni program obuhvata i proizvodnju medicinske opreme za koju smo se specijalizovali. Obim poslovanja zahtevao je da 2011. godine SZTR Metalplast preraste u Metalplast AND d.o.o.

Danas se naša proizvodnja bazira na medicinskoj opremi i možemo se pohvaliti kvalitetnim i savremenim proizvodima kao i dugom tradicijom proizvodnje na domaćem tržištu. Poslujemo na prostoru od 1000 m2. Sa savremenom tenologijom i opremom, koju konstantno unapređujemo, proizvodimo opremu za kozmetičare, ostale vrste enterijera i metalne konstrukcije ali je najzastuljenija u proizvodnji medicinska oprema – medicinski nameštaj. Našu proizvodnju smo organizovali tako da možemo uspešno izaći u susret različitim željama i potrebama klijenata što ponekad zahteva izmenu postojećeg proizvodnog programa, a na zadovljstvo poručioca.

Naša vizija su klijenti zadovoljni uslugom, kvalitetom, tačnošću i modernim dizajnom. Vaš uspeh je i naš uspeh i zato Vas pozivamo da dođete i zajedno osmislimo mogućnosti što bolje poslovne saradnje.